Zakelijke verhuizing

Gaat u met uw bedrijf naar een ander pand verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt. Uw kostbare bedrijfsinboedel mag immers geen schade oplopen tijdens de verhuizing. Het Verhuizteam is gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Bij het Verhuizteam werken enkel erkende verhuizers en bieden wij u alleen de allerbeste verhuisservice.

Verhuisbedrijf in heel Nederland en België

Onze gediplomeerde verhuizers hebben al meer dan honderd bedrijven geholpen met verhuizen. Hierdoor zijn wij gegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland en België en kunnen wij u een unieke verhuisservice aanbieden. Of u nu alleen uw meubilair wilt verhuizen of ook kostbaar computerapparatuur, het Verhuizteam transporteert wat u wilt.

Onze verhuisservice

Het Verhuizteam is gespecialiseerd in zowel kleine- als grote zakelijke verhuizingen en zeven dagen per week inzetbaar. Tevens bieden wij uitstekende garantievoorwaarden: uw gehele transport is voor de volle 100% verzekerd tegen schade! Onze erkende verhuizers zijn tevens gediplomeerd en weten als de beste hoe zij veilig om moeten gaan met uw bezittingen. Laat onze verhuizers hun werk doen en u kunt onbezorgd verder met ondernemen.

Het Verhuizteam

Het Verhuizteam is, zoals de naam al zegt, een team van ervaren en gediplomeerde verhuizers. Het team bestaat uit ervaren verhuizers die precies weten hoe zij uw inboedel veilig en snel kunnen transporteren naar de plek van bestemming. Indien gewenst demonteren onze verhuizers het transport voor vertrek en monteren ze het na aankomst. Het Verhuizteam heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en wil het u zo makkelijk mogelijk maken met de verhuizing van uw bedrijf. Wij zijn uw team!

Vraag uw Gratis offerte op

Benieuwd naar wat het Verhuizteam voor u kan beteken, hoe wij te werk gaan en wat de kosten zullen zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op via onderstaande knop en onze erkende verhuizers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.