• header-zakelijke-verhuizing-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Zakelijke verhuizing

Heeft u de keuze gemaakt om met uw bedrijf naar een ander pand verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt. Uw kostbare bedrijfsinboedel mag immers geen schade oplopen tijdens de verhuizing en u wilt zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Het Verhuizteam is gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen op maat. Ons team bestaat uit professionele verhuizers en voor een geïntegreerd aanbod en optimale verhuisservice.

Verhuisbedrijf voor Nederland en België

Onze professionele verhuizers hebben al vele bedrijven geholpen met verhuizen en meubeltransport. Hierdoor zijn wij gegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland en België. Ervaring en optimale kennis van de verhuisbranche heeft ervoor gezorgd dat we een unieke verhuisservice kunnen aanbieden. Of u nu alleen meubilair wilt verhuizen of ook kostbare computerapparatuur transporteert, Het Verhuizteam staat voor u klaar.

Vervoer - Zakelijke verhuizing

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Geïntegreerde verhuisservice

Het Verhuizteam is gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen van elk formaat. Ons team is zeven dagen per week inzetbaar voor uw verhuizing. Tevens bieden wij uitstekende garantievoorwaarden: uw gehele transport is voor de volle 100% verzekerd tegen schade.

Onze professionele verhuizers zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in de verhuisbranche. Het team weet als de beste hoe zij veilig om moeten gaan met uw bezittingen. Kies voor onze geïntegreerde verhuisservice zodat u zich kunt focussen op het ondernemen.

Maak direct een afspraak
Verhuisbox - Zakelijke verhuizing
Het-Verhuizteam-Gratis-offerte-op-maat-zakelijke-verhuizing-verhuizen-verhuizteam.jpg

Het Verhuizteam

Het Verhuizteam is, zoals de naam al zegt, een team van ervaren en gediplomeerde verhuizers. Het team bestaat uit ervaren verhuizers die precies weten hoe zij uw inboedel veilig en snel kunnen transporteren naar de plek van bestemming. Indien gewenst demonteren onze verhuizers het transport voor vertrek en monteren ze het na aankomst. Het Verhuizteam heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en wil het u zo makkelijk mogelijk maken met de verhuizing van uw bedrijf. Wij zijn uw team!

Gratis offerte op maat

Benieuwd naar wat Het Verhuizteam voor u kan beteken voor uw zakelijke verhuizing, hoe wij te werk gaan en waar u aan moet denken qua kosten? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke prijsopgave. Onze verhuisspecialisten pakken uw aanvraag snel en adequaat op.

Scroll naar boven