Senioren verhuizing

Verhuizingen komen in alle soorten en maten. Bij de ene verhuizing bestaat het transport uit slechts enkele meubelstukken en bij de andere verhuizing dient de gehele inboedel te worden verhuisd. Vanzelfsprekend wilt u, ongeacht de grootte of de hoeveelheid van het transport, dat alles vlekkeloos verloopt en uw (kostbare) bezittingen niet worden beschadigd tijdens het transport. Dit transport dient dan wel professioneel te worden uitgevoerd. Het Verhuizteam begrijpt door jarenlange ervaring als geen ander dat dit voor senioren erg lastig kan zijn. Er moeten veel (zware) spullen worden verhuisd en voor mensen op leeftijd kan dat een lastige opgave worden. Wij van het Verhuizteam vinden dat iedereen zonder zorgen moet kunnen verhuizen en dat het transport van uw inboedel geen obstakel moet zijn in de stap naar verhuizen. Daarom bieden wij een verhuisservice aan speciaal voor senioren.

Onze senioren verhuisservice

Om uw zorgen (of die van uw ouders, opa/oma, buurman etc.) voor, tijdens en na de verhuizing volledig weg te nemen, regelen onze erkende verhuizers uw gehele verhuizing. Onze verhuizers zijn tevens gediplomeerd en weten door hun jarenlange ervaring precies wat senioren belangrijk vinden bij een verhuizing. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat senioren bezittingen hebben met veel emotionele waarde. Een professioneel team van gediplomeerde verhuizers die deze bezittingen transporten, is dan natuurlijk erg fijn. We werken met verschillende apparatuur om uw gehele inboedel te veilig te verhuizen, zoals speciale banden en steunen in verschillende maten of harde verhuisdozen. Tijdens het vervoer zorgen we ervoor dat het gehele transport veilig in onze vervoersmiddelen staat. We werken met zowel grote als kleine verhuiswagens. Op deze manier bent u verzekerd van veilig vervoer van uw inboedel en kunt u onbezorgd verhuizen.

Meubeltransport

Het Verhuizteam verhuist alles wat onze klanten wensen. Omdat wij merken dat senioren vaak alleen meubels en zwaar keukenapparatuur (zoals een koelkast) willen verhuizen, bieden wij speciaal voor senioren een geheel verzorgende meubeltransport service aan. Indien nodig demonteren onze gediplomeerde verhuizers uw meubels voor transport en monteren zij deze weer op de nieuwe locatie. Alles wordt geregeld en u heeft er geen omkijken naar.

Uw senioren Verhuizteam

Het Verhuizteam bestaat uit ervaren en gediplomeerde verhuizers die naar uw wensen luisteren. Ze staan zeven dagen per week voor u klaar en actief in heel Nederland en België. Benieuwd wat het Verhuizteam voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wilt u eerst liever toch iets meer informatie? Neem dan contact met hen op via telefoon of e-mail. Onze verhuizers staan voor u klaar.