Piano verhuizen

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw piano zonder problemen naar uw nieuwe huis kan vervoeren? Dan bent u bij het Verhuizteam aan het juiste adres. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en volledig gespecialiseerd in pianovervoer door heel Nederland.

Gediplomeerde piano verhuizers

Bij het Verhuizteam werken alleen gediplomeerde verhuizers. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat onze verhuizers precies weten hoe zij uw piano het beste kunnen vervoeren. Onze verhuizers hebben al meer dan honderd piano’s verhuisd en weten als geen ander dat een piano voor velen een belangrijk meubelstuk is dat wellicht een emotionele betekenis heeft. Hierdoor gaan onze verhuizers extra zorgvuldig met uw piano te werk. Omdat we bij het Verhuizteam alleen gediplomeerde verhuizers in dienst hebben, kunnen wij uw piano voor de volle 100% verzekeren tijdens het transport.

Hoe verhuis je een piano?

We werken met verschillende apparatuur om de piano veilig te vervoeren, zodat uw piano geen deuken, krassen of andere beschadigingen oploopt. Denk aan speciale banden en steunen om de piano op één plek te houden tijdens het transport. Uiteraard zorgen we er ook voor dat eventuele andere meubelstukken met geen mogelijkheid de piano kunnen raken. Indien gewenst kunnen onze verhuizers uw piano demonteren, in speciale veiligheidsdozen transporteren en op de nieuwe locatie monteren

Zeven dagen per week piano transport

Of u nu uw vleugelpiano, buffetpiano of klavecimbel wilt vervoeren, het Verhuizteam staat altijd voor u klaar, zeven dagen per week. Onze gediplomeerde piano verhuizers staan u graag met raad en daad bij in het vervoeren van uw piano. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met hen op, ze helpen u graag.

Vraag nu uw piano transport aan

Wilt u verzekerd zijn van een succesvol transport van uw piano? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte op via onderstaand formulier.