Particuliere verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf voor een particuliere verhuizing? Dan bent u bij het Verhuizteam aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van volledige inboedels. Wilt u verzekerd zijn van professioneel inboedeltransport, zodat u zonder zorgen kunt verhuizen? Dan is het Verhuizteam uw specialist!

Onze ervaring met particuliere verhuizingen

Het Verhuizteam heeft jaren ervaring met het organiseren van verhuizingen. Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar. Of het nu gaat om een complete verhuizing of enkel het vervoeren van uw inboedel: wij zorgen ervoor dat uw verhuizing efficiënt verloopt/

Als gerommeerd bedrijf werken wij alle met gediplomeerde verhuizers. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze kostbare eigendommen het veiligst kunnen vervoeren. Vanuit onze thuisbasis in Den Haag kunnen wij spullen verhuizen door heel Nederland.

Verhuizing van uw gehele inboedel

Als u ons inzet voor een complete verhuizing, dan verhuizen wij uw gehele inboedel. Daarnaast bieden wij u dan extra diensten aan, zoals het in- en uitpakken van uw eigendommen en demonteren en monteren van uw meubilair.

Het verhuizen van grote eigendommen

U kunt ons ook enkel inzetten voor het verhuizen van grote of zware eigendommen, zoals een bankstel, bedden en kasten. Wij vervoeren uw meubilair eenvoudig en snel in onze moderne verhuiswagen. Indien gewenst kunnen wij uw meubels demonteren en monteren.

Tijdelijke inboedelopslag

Wilt u voor de verhuizing uw inboedel opslaan? Dan bieden wij u een tijdelijke inboedelopslag. Wij kunnen uw eigendommen, zoals uw meubels, tijdelijk veilig en droog opslaan in onze opslagruimte. Wij beschikken over een moderne en geconditioneerde opslagruimte met afgesloten containers. Door uw inboedel tijdelijk op te slaan, heeft u meer ruimte om uw nieuwe woning op te knappen.