• header-particuliere-verhuizing-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Particuliere verhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf voor een particuliere verhuizing? Het Verhuizteam is uw verhuispartner voor binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van volledige inboedels en meubeltransport. Het Verhuizteam is uw specialist in zorgeloos verhuizen naar uw nieuwe bestemming. Alles veilig verhuisd van punt A naar B.

Onze ervaring met particulieren verhuizingen

Het Verhuizteam heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar. Of het nu gaat om een complete verhuizing of enkel het vervoeren van uw inboedel: wij zorgen ervoor dat uw verhuizing efficiënt verloopt.

Als gerenommeerd bedrijf werken wij alleen met gediplomeerde verhuizers. Zij hebben een jarenlange ervaring en weten dan ook precies hoe ze kostbare eigendommen het beste kunnen vervoeren en in- en uitpakken. Vanuit onze thuisbasis in Waterringen, omgeving Den Haag, kunnen wij uw verhuiswensen realiseren door heel Nederland.

Onze-ervaring-met-particulieren-verhuizingen-particuliere-verhuizing-verhuizen-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Verhuizing complete inboedel

Geen verhuisvraag is te groot voor Het Verhuizteam. U kunt bij ons terecht voor uw complete verhuizing. Uw gehele inboedel wordt veilig verhuis en getransporteerd naar uw nieuwe woning.

Daarnaast bieden wij u als verhuispartner extra diensten aan. Zo kunt u ervoor kiezen om ook het in- en uitpakken van uw eigendommen uit te besteden en zelfs het demonteren en monteren van uw meubilair.

Meer over extra diensten
Verhuizing-complete-inboedel-particuliere-verhuizing-verhuizen-verhuizteam.jpg
Grote-eigendommen-verhuizen-particuliere-verhuizing-verhuizen-verhuizteam.jpg

Grote eigendommen verhuizen

Wilt u liever het verhuizen van grote of zware eigendommen uitbesteden? Het Verhuizteam ondersteunt in het verhuizen van grote meubels als bankstellen, bedden en kasten. Wij vervoeren uw meubilair eenvoudig en snel in onze moderne verhuiswagen. Eventueel kunnen wij uw meubels demonteren en monteren, zodat u volledig wordt ontzorgd tijdens de verhuizing.

Tijdelijke inboedelopslag

Wilt u voor de verhuizing uw inboedel opslaan? Dan bieden wij u een tijdelijke inboedelopslag. Wij kunnen uw meubels tijdelijk opslaan in onze eigen opslagruimte. Wij beschikken over een moderne en geconditioneerde opslagruimte met afgesloten containers. Door uw inboedel tijdelijk op te slaan, heeft u meer ruimte om uw nieuwe woning op te knappen.

Scroll naar boven