• header-senioren-verhuizing-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Senioren verhuizing

Verhuizingen komen voor in alle soorten en maten. Bij de ene verhuizing bestaat het transport uit slechts enkele meubelstukken en bij de andere verhuizing wordt de gehele inboedel verhuisd. Vanzelfsprekend wilt u dat alles vlekkeloos verloopt en uw kostbare bezittingen niet worden beschadigd tijdens het transport.

Dit transport dient dan wel professioneel te worden uitgevoerd. Wij van Het Verhuizteam vinden dat iedereen zonder zorgen moet kunnen verhuizen en dat het transport van uw inboedel geen obstakel moet zijn in de stap naar verhuizen. Daarom bieden wij een verhuisservice aan speciaal voor senioren.

Maak direct een afspraak
Senioren-verhuizing-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Meubeltransport - Senioren

Meubeltransport voor senioren

Het Verhuizteam verhuist complete inboedels en losse meubels. Uw verhuisvraag wordt zorgvuldig opgepakt door onze verhuisspecialisten. Omdat wij merken dat senioren vaak alleen meubels en zwaar keukenapparatuur willen verhuizen, bieden wij speciaal voor die doelgroep een geheel verzorgde meubeltransport service aan. Indien nodig demonteren onze verhuizers uw meubels voor transport en monteren zij deze weer op de nieuwe locatie. Alles rondom de verhuizing wordt geregeld en u bent volledig ontzorgd.

Uw senioren verhuispartner

Het Verhuizteam bestaat uit ervaren en professionele verhuizers die uw wensen vertalen naar een zorgeloze verhuizing. Ze staan zeven dagen per week voor u klaar en verhuizen door heel Nederland. Benieuwd wat Het Verhuizteam voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke prijsopgave. Wilt u eerst liever toch iets meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons team via telefoon of e-mail.

Onze senioren verhuisservice

Om uw zorgen en die van uw omgeving voor, tijdens en na de verhuizing volledig weg te nemen, regelen onze professionele verhuizers uw gehele verhuizing. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt weten wij precies wat senioren belangrijk vinden bij een verhuizing. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat senioren bezittingen hebben met veel emotionele waarde. Met die gedachte gaan wij het verhuisproces in.

We werken met verschillende apparatuur om uw gehele inboedel veilig te verhuizen. Denk aan speciale banden en steunen in verschillende maten en harde verhuisdozen. Tijdens het vervoer zorgen we ervoor alles veilig in onze vervoersmiddelen staat. We werken met zowel grote als kleine verhuiswagens. Op deze manier bent u verzekerd van veilig vervoer van uw inboedel.

Onze-senioren-verhuisservice-Senioren-verhuizing-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg
Scroll naar boven