• header-piano-verhuizen-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Piano verhuizen

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw piano veilig en gegarandeerd naar uw nieuwe woning kan vervoeren? Dan zit u goed bij de specialisten van Het Verhuizteam. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf uit Wateringen en volledig gespecialiseerd in pianovervoer door heel Nederland.

Gediplomeerde piano verhuizers

U kunt ervan op aan dat bij Het Verhuizteam alleen gediplomeerde verhuizers werken die op de hoogte zijn van alle mogelijke verhuisvragen. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat onze verhuizers precies weten hoe zij uw piano of vleugel het beste kunnen vervoeren. In de afgelopen jaren heeft Het Verhuizteam meer dan honderd piano’s veilig verhuisd. Als geen ander weten we dat een piano voor velen een belangrijk meubelstuk is als onderdeel van de inboedel. Wij garanderen een 100% veilige transport voor uw piano.

Gediplomeerde-piano-verhuizers-piano-verhuizen-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Verhuizen-van-pianos-piano-verhuizen-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Verhuizen van piano’s

Als verhuisspecialist vervoeren wij regelmatig piano’s en vleugels naar een nieuwe locatie. Wij werken met verschillende professionele apparatuur om de piano veilig te vervoeren. Alles om te voorkomen dat uw piano geen deuken, krassen of andere beschadigingen oploopt. Denk aan speciale banden en steunen om de piano te beschermen tijdens het transport.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat eventuele andere meubelstukken met geen mogelijkheid de piano kunnen raken. Indien gewenst kan Het Verhuizteam uw piano demonteren, vervolgens in speciale veiligheidsdozen transporteren en op de nieuwe locatie weer monteren.

Maak direct een afspraak

Dagelijkse piano transporten

Ons team heeft ruime ervaring met het veilig verhuizen en vervoeren van vleugelpiano's, buffetpiano’s en klavecimbels. Het Verhuizteam staat zeven dagen per week voor u klaar en kan elke dag een piano transport inplannen. Onze gediplomeerde piano verhuizers geven advies en helpen u graag verder bij alle andere verhuisvragen.

Piano transport door Het Verhuizteam

Laat het veilig transporteren van uw piano of vleugel over aan de specialisten van Het Verhuizteam. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke prijsopgave.

Piano-transport-door-Het-Verhuizteam-piano-verhuizen-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg
Scroll naar boven