• header-opslagruimte-huren-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Opslagruimte huren

Het Verhuizteam heeft opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Bent u tijdens een verhuizing, oplevering of verkoop op zoek naar opslagruimte? Het Verhuizteam heeft het antwoord op uw vraagstukken rondom opslagruimte voor uw inboedel. U kunt uw inboedel opslaan in de opslagruimte die wij in eigen beheer hebben, speciaal voor onze klanten. Wij beschikken over een groot aantal opslagboxen waar uw meubels veilig opgeborgen zijn tot het moment dat u ze wilt plaatsen op uw nieuwe locatie. De standaard afmeting van onze opslagboxen is 5 kuub/m³.

Opslagruimte voor particulieren

U kunt op elk moment spullen ophalen of toevoegen, zo vaak u maar wilt. Het Verhuizteam verhuurt opslagruimte voor kleine bezittingen of complete inboedels. Wij bieden u graag een opslag oplossing op maat. Opslag voor particulieren is ideaal voor als u ruimte nodig heeft bij verhuizingen, verbouwingen of het tijdelijk verblijven in het buitenland.

Opslagruimte-voor-particulieren-opslagruimte-huren-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Opslagruimte voor bedrijven

Opslagruimte voor bedrijven

De opslagruimte bij Het Verhuizteam is ook interessant voor bedrijven. Zakelijk kunnen wij u van dienst zijn met veilige opslagboxen. Ideaal voor ondernemers en bedrijven die ruimte nodig hebben en voordelig extra opslagruimte willen huren. Ook kantoormeubelen, apparatuur en andere materialen kunt u opslaan in één van onze opslagboxen. 

Contact opnemen voor opslagruimte

U kunt vrijblijvend contact opnemen en een offerteaanvraag doen voor opslagruimte bij Het Verhuizteam. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen uw vragen beantwoorden.

Scroll naar boven