• header-ontruiming-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Ontruiming

Het Verhuizteam is een professioneel verhuisbedrijf werkzaam door heel Nederland. Naast het verzorgen van verhuizingen kunnen wij u ook vakkundig begeleiden bij het ontruimen van een woning, appartement of bedrijf. Bij een ontruiming brengen wij zorgvuldig in kaart welke delen van de inboedel getransporteerd moeten worden. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om de inboedel voor korte- of langere periode op te slaan in onze eigen opslagruimte.

Adequate ontruiming

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is niet zomaar gedaan. Ontruimingen vragen om planning, structuur, zorgvuldigheid en adequaat handelen. Het Verhuizteam ontzorgt u in het ontruimen van uw woning of werkomgeving. In de meeste gevallen wordt er om een ontruiming gevraagd bij een overlijden, verhuizing of faillissement. Het is dan nodig om snel te schakelen.

Omdat elke situatie anders is, zal een ontruiming op maat worden ingepland. Maatwerk betekent in ons geval geen hoge prijs, maar een persoonlijke benadering en service. Elk huis of bedrijfspand heeft weer een andere inrichting en inboedel. Onze professionele verhuizers en het ontruimingsteam kunnen u snel en vakkundig verder helpen bij een ontruiming.

Onze-ervaring-met-particulieren-verhuizingen-ontruiming-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Verhuizing inboedel - Ontruiming

Stappenplan ontruiming

Ons professionele team werkt snel, efficiënt, discreet en laat de ruimte bezemschoon achter. Bij een ontruiming beginnen we altijd met een persoonlijke intake. Hierin bespreken we met u de stappen die we ondernemen tijdens een ontruiming. U heeft de mogelijkheid om eventuele spullen uit huis te halen voor we beginnen. Naast het opruimen van de overige inboedel neemt Het Verhuizteam ook al het afval mee en laten we de woning bezemschoon achter.

Service staat hoog in het vaandel bij Het Verhuizteam. Een pand dient altijd schoon te worden opgeleverd. Soms stelt de eigenaar van het pand of een volgende huurder andere eisen voor de oplevering. Uiteraard denken wij mee over de eventuele additionele handelingen om de ruimte naar wens op te leveren. 

Maak direct een afspraak
Scroll naar boven