• header-meubeltransport-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

 • Uitgebreid verhuisaanbod
 • Professioneel Verhuizteam
 • Snel van A naar B

Meubeltransport

Heeft u een meubelzaak en bent u op zoek naar een transporteur die de verkochte meubels bij uw klanten kan bezorgen? Het Verhuizteam verzorgt meubeltransport voor zowel meubelzaken, andere ondernemingen als particulieren.

Onze bekwame vakmannen weten welke passie en zorg er nodig is om de meubels onbeschadigd te kunnen vervoeren. Bovendien heeft Het Verhuizteam door zijn jarenlange ervaring een betrouwbaar netwerk in de meubelindustrie. Het complete team ondersteunt u graag op het gebied van veilig en kwalitatief meubeltransport.

Wat doet een meubeltransporteur?

Wanneer u kiest voor meubeltransport door Het Verhuizteam, dan kunt u kiezen of u zelf de meubels inpakt of dat wij dit voor u doen. Daarna helpen wij met het inladen van de meubels en rijden onze verhuizers de verhuiswagen die gevuld is met meubels naar de plaats van bestemming. Ook kunnen wij de meubels voor u monteren en demonteren. Zo hoeft u helemaal nergens meer naar om te kijken!

Maak direct een afspraak
Professioneel-transport-meubeltransport-overig-verhuizen-het-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Schadevrij-meubeltransport-meubeltransport-overig-verhuizen-het-verhuizteam.jpg

Meubeltransport door verhuizers - De voordelen

Meubeltransport en verhuizen zijn allebei specialismen en gaan goed samen als u de meubels veilig wilt laten vervoeren. Het Verhuizteam transporteert elke dag meubels en door de jarenlange ervaring weet het team precies wat hij doet. Heeft u een eigen meubelzaak en moeten er met enige regelmaat meubels naar uw klanten getransporteerd worden? Kies dan voor de verhuizers van Het Verhuizteam. Wij lichten de voordelen van meubeltransport door verhuizers nog even kort voor u uit.

 • Ervaring met het sjouwen van meubelen
  Doordat onze vakmannen dagelijks sjouwen met zowel meubelen als andere spullen, is geen klus hen te groot. Ze zijn lichamelijk sterk, werken goed samen en weten hoe ze een meubelstuk op moeten pakken en het netjes kunnen vervoeren. Bovendien hoeft op u op deze manier zelf de meubels niet te tillen. Zo kan u lichamelijk letsel bij uzelf voorkomen.
Vraag direct een offerte aan

 • Genoeg hulpmiddelen beschikbaar
  Als u een meubelzaak heeft, dan wilt u zich wellicht focussen op de sfeer in uw zaak en de administratieve werkzaamheden. Zelf de meubels naar uw klanten transporteren is dan wellicht niet uw eerste prioriteit. Doordat Het Verhuizteam dagelijks verhuizingen verzorgt voor zowel bedrijven als particulieren, zijn er genoeg hulpmiddelen beschikbaar. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet zelf in een grote verhuiswagen te rijden. Ook plaatsing en montage op locatie is een optie. U zegt waar het meubelstuk neergezet moet worden en de verhuizers zetten het netjes voor u in elkaar.

 • Beschadiging van de meubels wordt voorkomen
  Als u meubeltransport nodig heeft of een complete verhuizing, dan is er altijd een risico op verhuisschade. Uiteraard doet het Verhuizteam er alles aan om geen schade op te lopen. Het team heeft genoeg kennis van hoe ze - waar dan ook - de meubelen zonder schade kunnen plaatsen. Zo voorkomt u onnodig onvoorziene kosten. Treedt er ondanks alle goede maatregelen toch schade op? Dan kunt u dit uiteraard aan de verhuizers doorgeven. Dit wordt schriftelijk vastgesteld. Het Verhuizteam is verzekerd tegen eventuele schade aan goederen of de woning. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.
meubeltransport verhuizen meubels

Meubeltransport laten verzorgen - Meer informatie

Laat ook uw meubeltransport verzorgen en focus u op uw andere prioriteiten! Neem snel contact op via de mail, telefoon of het contactformulier. Bekijk ook meer informatie over ons en onze diensten.

Scroll naar boven