• header-meubeltransport-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Meubeltransport

Het Verhuizteam biedt een volledig geïntegreerde verhuisservice aan. Het vervoeren en transporteren van uw meubelen maakt onderdeel uit van ons uitgebreide verhuisaanbod. Ons team ondersteunt u graag op het gebied van veilig en kwalitatief meubeltransport. Wij zorgen ervoor dat uw meubelen van punt A naar B worden getransporteerd.

Professioneel transport

Ons meubeltransport systeem is veilig, professioneel en garandeert u zekerheid van een zorgvuldig transport van uw inboedel. Onze vakkundige medewerkers vervoeren uw meubels met de grootst mogelijke zorgvuldigheid naar de eindbestemming. Uw inboedel wordt professioneel zodat de meubels geen beschadigen oplopen tijdens het transport. 

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf? Naast het opruimen, inpakken en verplaatsen van meubels, is meubelvervoer niet iets waar u zelf tijd voor heeft tijdens de hectiek van een verhuizing. Ons professionele verhuisteam neemt graag deze zorg uit handen. Wij vervoeren uw meubels uiterst zorgvuldig naar uw nieuwe woning.

Professioneel-transport-meubeltransport-overig-verhuizen-het-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Schadevrij-meubeltransport-meubeltransport-overig-verhuizen-het-verhuizteam.jpg

Schadevrij meubeltransport

Ook voor zakelijke transporten staat Het Verhuizteam voor u klaar. Door een verhuizing moet de zakelijke inboedel van punt A naar B komen. Het liefst zo snel, adequaat en professioneel mogelijk. Zodoende beperkt u de kans op schade aanzienlijk. Besteed uw transport uit aan een vakkundig bedrijf met veel ervaring. Ons team weet precies hoe er moet worden gehandeld. Bovendien hoeft u niet te investeren in auto’s, systemen en personeel. Daar zijn wij voor.

Onze transport- en verhuisdiensten zijn er voor u in tijden van particuliere of zakelijke verhuizingen. Uw kwetsbare meubelstukken zijn bij onze professionals in goede handen. Indien gewenst slaan we uw meubels op in onze opslagruimte. Wij bieden onze transportdiensten landelijk aan en helpen u graag verder bij de transport van uw meubels. U bent slechts één telefoontje of mail verwijderd van zorgvuldig meubeltransport. Wij komen graag langs voor een inventarisatie van de inboedel. Op basis van die gegevens bieden we u een passende offerte.

Vraag direct een offerte aan
Scroll naar boven