• header-internationale-verhuizing-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Internationale verhuizing

Er volgt een spannende tijd wanneer u de keuze hebt gemaakt om naar het buitenland te verhuizen. Bij een verhuizing naar een ander land heeft u geen zin en tijd om heen en weer te rijden om uw inboedel te verhuizen. Liever focust u zich op andere belangrijke taken die geregeld moeten worden. Alles in één keer verhuizen heeft de voorkeur, zodat u tijd en geld bespaart die u kunt investeren in uw nieuwe woning. Het Verhuizteam is uw verhuispartner voor volledige verhuizingen naar het buitenland. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf en gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Veilig, vertrouwd en op maat.

Verhuisservice in Nederland en België

Omdat wij van mening zijn dat iedereen zonder zorgen moet kunnen verhuizen, hebben wij een speciaal aanbod voor klanten een internationale verhuizing op de planning hebben staan. Of u nu van Antwerpen naar Den Haag wilt verhuizen of van Brussel naar Leiden, Het Verhuizteam staat zeven dagen per week voor u klaar. Onze professionele verhuizers helpen u graag met het veilig verhuizen van uw volledige inboedel. 

Verhuisservice - Internationale Verhuizingen

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Kwalitatieve-verhuisservice-internationale-verhuizing-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg

Kwalitatieve verhuisservice

Het Verhuizteam wil het u zo makkelijk mogelijk maken om te verhuizen. Al onze verhuizers hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van inboedels van alle formaten. Hierdoor weten zij als geen ander hoe uw spullen het veiligst kunnen worden getransporteerd naar uw nieuwe woning.

Wij werken gestructureerd, met duidelijke afspraken en uiterst veilig. Het Verhuizteam garandeert een succesvol transport van uw gehele inboedel. Onze belofte is dat alles voor de volle 100% verzekerd is tegen beschadigingen. Indien gewenst demonteren onze verhuisspecialisten meubels. Montage vindt plaats op de nieuwe locatie. Dat is de geïntegreerde verhuisservice van Het Verhuizteam.

Maak direct een afspraak

Uw offerte voor internationale verhuizing

Bij een verhuizen zijn al veel kosten gemoeid. Helemaal als u verhuist naar het buitenland. Speciaal voor onze internationale verhuizingen hebben we een aangepast aanbod van onze verhuisservice. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke prijsopgave. U ontvangt van Het Verhuizteam binnen zes uur een offerte op maat.

"U ontvangt van ons binnen zes uur een offerte op maat."

Uw-offerte-voor-internationale-verhuizing-internationale-verhuizing-overig-verhuizen-verhuizteam.jpg
Scroll naar boven