Meubeltransport

Ook voor het vervoeren en transporteren van uw meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Het Verhuizteam is gespecialiseerd in meubeltransport. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare meubelen van A naar B worden getransporteerd.

Onze ervaring met particulieren verhuizingen

Het Verhuizteam heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar. Of het nu gaat om een complete verhuizing of enkel het vervoeren van uw inboedel: wij zorgen ervoor dat uw verhuizing efficiënt verloopt.

Als gerenommeerd bedrijf werken wij alleen met gediplomeerde verhuizers. Zij hebben een jarenlange ervaring en weten dan ook precies hoe ze kostbare eigendommen het beste kunnen in- en uitpakken. Vanuit onze thuisbasis in Den Haag kunnen wij spullen verhuizen door heel Nederland.

Verhuizing van uw gehele inboedel

Als u ons inzet voor een complete verhuizing, dan verhuizen wij uw gehele inboedel. Daarnaast bieden wij u dan extra diensten aan, zoals het in- en uitpakken van uw eigendommen en demonteren en monteren van uw meubilair.

Het verhuizen van grote eigendommen

U kunt ons ook enkel inzetten voor het verhuizen van grote of zware eigendommen, zoals een bankstel, bedden en kasten. Wij vervoeren uw meubilair eenvoudig en snel in onze moderne verhuiswagen. Eventueel kunnen wij uw meubels demonteren en monteren.

Tijdelijke inboedelopslag

Wilt u voor de verhuizing uw inboedel opslaan? Dan bieden wij u een tijdelijke inboedelopslag. Wij kunnen uw eigendommen, zoals uw meubels, tijdelijk opslaan  in onze  opslagruimte. Wij beschikken over een moderne en geconditioneerde opslagruimte met afgesloten containers. Door uw inboedel tijdelijk op te slaan, heeft u meer ruimte om uw nieuwe woning op te knappen.