Internationale verhuizing

Bij een verhuizing naar het buitenland heeft u natuurlijk geen zin en tijd om heen en weer te rijden om uw inboedel te verhuizen. Het liefst doet u dit in één keer, zodat u tijd en geld bespaart en dit kunt investeren in uw nieuwe woning. Hier heeft u echter (meerdere) verhuiswagens of zelf een vrachtwagen voor nodig, maar u kent niemand binnen  uw netwerk die dit heeft en u zit ook niet te wachten op de hoge offertes van autoverhuurbedrijven. Hier komt het Verhuizteam in beeld. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en gespecialiseerd in internationale verhuizingen.

Verhuisservice door heel Nederland en België

Omdat wij van mening zijn dat iedereen zonder zorgen moet kunnen verhuizen, hebben wij een speciaal aanbod voor klanten die gaan verhuizen naar het buitenland. Of u nu van Antwerpen naar Amsterdam verhuist of van Brussel naar Groningen, het Verhuizteam staat altijd voor u klaar. Zeven dagen per week. Onze erkende verhuizers helpen u graag met het verhuizen van uw inboedel. Of dat nu uw meubilair, bed, koelkast of wasmachine is. Al uw zorgen worden uit handen genomen, zodat u onbezorgd kunt verhuizen.

Onze verhuisservice

Het Verhuizteam wil het u zo makkelijk mogelijk maken om te verhuizen. Al onze verhuizers hebben jaren ervaring in het verhuizen van inboedels van alle formaten. Hierdoor weten zij als geen ander hoe uw spullen het veiligst kunnen worden getransporteerd naar uw nieuwe onderkomen. We begrijpen dat u eventueel bezittingen heeft waar emotionele waarde aan zit. Om die reden zijn werken wij erg gestructureerd, met duidelijke afspraken en uiterst veilig. Wij garanderen u een succesvol transport van uw gehele inboedel en durven zelfs alles voor de volle 100% te verzekeren tegen schade tijdens het transport. Indien gewenst demonteren onze verhuisspecialisten bepaalde meubels, bedden, koelkasten of iets anders, zodat het nog veiliger kan worden vervoerd. Uiteraard monteren onze ervaren verhuizers dit ook weer op de nieuwe locatie. Gewoon, zodat u onbezorgd kunt verhuizen. Dat is de verhuisservice van het Verhuisteam.

Speciale offerte voor internationale verhuizing

Verhuizen is al duur genoeg. Helemaal naar het buitenland. Speciaal voor onze internationale verhuizingen hebben we een aangepast aanbod van onze verhuisservice. Vraag daarom geheel vrijblijvend uw offerte op om te kijken wat het Verhuizteam voor u kan betekenen.  U ontvangt binnen zes uur een offerte op maat.