• header-over-het-verhuizteam-verhuizteam.jpg

Design line

Home ›› Verhuisbedrijf Zuid Holland

Verhuisbedrijf Zuid-Holland - Zorgeloos verhuizen met Het Verhuizteam

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Zuid-Holland? Kijk dan eens bij de mogelijkheden van Het Verhuizteam. Wij zijn specialist in zowel kleine- als grote verhuizingen. Heeft u bijvoorbeeld een verhuizing van een huurwoning naar koopwoning voor de boeg of een compleet meubeltransport nodig? Vraag dan een offerte en geef uw wensen op. Naast het verhuizen van particulieren zijn wij bovendien ook gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven in Zuid-Holland. Wij regelen uw verhuizing van begin tot eind, in zowel binnenland als naar het buitenland!

Verhuisbedrijf Zuid-Holland - Verhuizing op maat

Wij zijn Het Verhuizteam, een verhuisbedrijf Zuid-Holland en verzorgen voor u een verhuizing op maat. Wij bieden verschillende diensten aan, zodat u altijd verzekerd bent van een verhuizing zonder zorgen. Denk hierbij aan:

  • Vervoer inboedel van oude naar nieuwe huis
  • In- en uitpakken inboedel
  • Volledig meubeltransport
  • Demonteren en monteren meubels
  • Speciale service voor senioren
  • Complete verhuizing naar het buitenland
  • Ontruiming woning of bedrijfspand
  • Opslagruimte voor uw inboedel
  • Pianoverhuizing zoals vleugelpiano’s, buffetpiano’s en klavecimbels

Waarom kiezen voor Het Verhuizteam?

Wij realiseren ons dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden wij ook zoveel diensten aan en staat kundigheid en professionaliteit bij ons voorop. Onze verhuizers zijn gediplomeerd, opgeleid en ervaren en werken alleen met professionele apparatuur. Zo kunt u voor elke verhuizing - in welke vorm dan ook - bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en binnen 6 uur ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij werken vanuit onze thuisbasis in Wateringen, op korte afstand van Den Haag. Een handige omgeving als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf Zuid-Holland. Wij bieden een uitgebreide verhuisservice zodat uw verhuizing van begin tot eind geregeld kan worden. Maar ook een specifieke wens is uitvoerbaar. Denk hierbij aan alleen grote moeilijk vervoerbare spullen verhuizen. Naast verhuizingmogelijkheden hebben wij ook opslagruimtes beschikbaar. Handig als u onlangs uw huis verkocht heeft, maar nog geen andere plek heeft gevonden. Of als u uw nieuwe huis nog niet bewoonbaar is. Wij werken met een duidelijke planning die wij met u delen. Zo weet u altijd hoe de verhuizing zal verlopen.

Verhuisbedrijf Zuid Holland - Het Verhuizteam
Maak direct een afspraak

Verhuisbedrijf Zuid-Holland actief in diverse plaatsen

Wij zijn een gerenommeerd verhuisbedrijf Zuid-Holland en verzorgen verhuizingen voor particulieren en bedrijven door het hele land. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing van of naar Wassenaar, Westland, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Voorschoten, Leiden, Hoek van Holland, Scheveningen, Leidschendam of Den Haag.

Verhuisbedrijf Zuid-Holland - Werkwijze van Het Verhuizteam

U heeft ons verhuisbedrijf Zuid-Holland gevonden. Fijn, want nu kunnen wij u helpen met alle wensen die u heeft! Wij hanteren een vaste en eenvoudige werkwijze, zodat het aan niets ontbreekt tijdens uw verhuizing. Stuur een mail naar info@hetverhuizteam.nl of vul het contactformulier in met uw wensen en vragen. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij binnen 6 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij komen dan bij u zodat u uw persoonlijke wensen kenbaar kan maken en kijken van welke diensten u gebruik wilt maken. Daarna sturen wij u een offerte met een transparante prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen zoals onvoorziene kosten komt te staan. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en heeft u alle tijd om zich te focussen op andere belangrijke bezigheden rondom uw verhuizing.

Direct contact? Wij bellen u terug!

Scroll naar boven