• header-over-het-verhuizteam-verhuizteam.jpg

Design line

  • Uitgebreid verhuisaanbod
  • Professioneel Verhuizteam
  • Snel van A naar B

Over het Verhuizteam

Het Verhuizteam biedt u altijd een verhuizing op maat aan. Op basis van uw wensen wordt het verhuisplan opgesteld en bent u vanaf het eerste contactmoment ontzorgd. Vanuit onze standplaats in Wateringen, omgeving Den Haag, plannen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Wij verhuizen door heel Nederland en staan zeven dagen per week tot uw beschikking. Ons verhuisaanbod houdt veel meer in dan alleen uw inboedel verhuizen. Wij bieden extra diensten aan voor een totale verhuisservice. Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw meubels vakkundig te laten monteren en demonteren. Ook regelen we meubeltransport voor meubelzaken, ondernemingen en particulieren. Onze verhuizers kunnen uw eigendommen professioneel inpakken en indien gewenst weer uitpakken op uw nieuwe locatie. Maar ook voor meubeltransport, ontruiming en opslagruimte kunt u bij ons terecht.

Bij een verhuizing is er altijd een risico op schade. Natuurlijk doen wij er alles aan om dit risico te beperken. Als er ondanks alle goede maatregelen toch een schade optreedt, dan kunt u dit aan de verhuizers doorgeven. De schade wordt dan schriftelijk vastgesteld. Wij zijn verzekerd tegen eventuele schade aan goederen of de woning. Het Verhuizteam vertelt u er graag meer over in een kennismakingsgesprek.

over-het-verhuizteam-verhuizteam.jpg

Logo - Het Verhuizteam

Onze gediplomeerde verhuizers staan graag voor u klaar

Vraag een offerte aan

design line

Werkwijze-Het-Verhuizteam-over-het-verhuizteam-verhuizteam.jpg

Werkwijze Het Verhuizteam

Het Verhuizteam verzorgt diverse soorten verhuizingen van begin tot het eind. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig, snel en efficiënt naar uw nieuwe locatie worden verhuisd. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Wij komen dan bij u langs om uw persoonlijke wensen te inventariseren en de mogelijkheden binnen ons uitgebreide verhuisaanbod te bespreken.

Aan de hand van het kennismakingsgesprek bieden wij u een passende offerte aan. Wij vermelden altijd een transparante prijsopgave, zonder onvoorziene kosten. U weet meteen waar u aan toe bent. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke taken rondom de verhuizing.

Scroll naar boven