Onze werkwijze

Het Verhuizteam verzorgt uw verhuizing van het begin tot het eind. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig, snel en efficiënt naar uw nieuwe locatie worden verhuisd. Zodra wij uw offerteaanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij komen dan bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. Vervolgens lopen we een rondje door uw woning. Zo kunnen we bepalen welke materialen en middelen we nodig hebben voor de verhuizing van uw spullen.

Aan de hand van het gesprek bieden wij u een passende offerte aan. Op deze offerte staat een vastgestelde prijs vermeld. Dit is een vaste prijs, waar geen verdere, onvoorziene kosten meer bijkomen.

Altijd een verhuizing op maat

Het Verhuizteam biedt u altijd een verhuizing op maat aan. Vanuit onze standplaats in de regio Den Haag voeren wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven uit. Hierbij kunnen wij spullen naar elke plaats in Nederland verhuizen.

Wij kunnen niet alleen uw spullen verhuizen, maar ook andere diensten uitvoeren. Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw meubels te monteren en te demonteren. Wij demonteren deze dan in uw oude woning en monteren ze weer in uw nieuwe huis. Daarnaast is het mogelijk dat onze verhuizers uw eigendommen professioneel inpakken en indien gewenst weer uitpakken.

Verzekerd tegen schade

Bij een verhuizing is er altijd een risico op schade. Natuurlijk doen wij er alles aan om dit risico te beperken. Zo maken wij enkel gebruik van professionele hulpmiddelen. Als er, ondanks alle goede maatregelen, toch een schade optreedt, dan kunt u dit aan de verhuizers doorgeven. De schade wordt dan schriftelijk vastgesteld. Wij zijn verzekerd tegen eventuele schade aan goederen of de woning. Tijdens een afspraak vertellen wij u hier graag meer over.

Verhuizing? Bekijk onze diensten

Het Verhuizteam is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, seniorenverhuizingen, internationale verhuizingen, ontruimingen, meubeltransport en piano verhuizingen. Daarnaast verhuren wij opslagruimte voor korte- of langere periode. Heeft u specifieke wensen omtrent een verhuizing? Neem snel contact met ons op voor een passende aanbieding.

Het werkgebied van ons verhuisbedrijf

Vanuit onze thuisbasis in regio Den Haag werken wij door heel Nederland. Hier treft u greep uit onze werkgebieden: Verhuisbedrijf Delft, Verhuisbedrijf Den Haag, Verhuisbedrijf Rijswijk, Verhuisbedrijf Scheveningen, Verhuisbedrijf Voorburg en Verhuisbedrijf Zoetermeer