• header-over-het-verhuizteam-verhuizteam.jpg
Home ›› De Complete Verhuisservice Professionele Verhuizing Op Maat

De complete verhuisservice: professionele verhuizing op maat

Voor een verhuizing op maat kiest u voor Het Verhuizteam. We zijn een professioneel verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven. Naast het verhuizen van uw inboedel kunt u bij Het Verhuizteam ook terecht voor meubeltransport en de complete verhuisservice. Vanuit de regio Den Haag werken onze gediplomeerde verhuizers in heel Nederland.

Het Verhuizteam, het adres voor zorgeloos verhuizen. We bieden altijd een verhuizing op maat, voor zowel particulieren als bedrijven. Samen met u stellen we een persoonlijk verhuisplan op. Door deze service bent u vanaf het begin ontzorgd. Het verhuisaanbod van Het Verhuizteam bestaat uit veel meer dan alleen het vervoeren van uw inboedel. U kunt ook bij ons terecht voor de complete verhuisservice, meubeltransport, ontruiming en desgewenst opslag van uw goederen.

Complete verhuisservice

Wilt u meer service dan alleen het verhuizen van uw inboedel? Met de complete verhuisservice van Het Verhuizteam verhuist u zonder zorgen. Wat houdt een compleet verzorgde verhuizing in? Wij demonteren uw meubels vakkundig en pakken de inboedel professioneel in. Op uw nieuwe bestemming pakken we de spullen voorzichtig uit en monteren de meubels naar wens.

De complete verhuisservice - Het Verhuizteam
Maak direct een afspraak

Met onze complete verhuisservice verzorgen we in de regio Den Haag onder andere particuliere verhuizingen van expats. Hierdoor heeft Het Verhuizteam ervaring met snelle en efficiënte verhuizingen in binnen- en buitenland. Onze gediplomeerde verhuizers zorgen dat uw eigendommen veilig op de plaats van bestemming komen. Heeft u weinig tijd voor de verhuizing door uw drukke baan of uw nieuwe aanstelling? Het Verhuizteam staat zeven dagen per week voor u klaar.

Zakelijke verhuizing

De verhuizing van een bedrijf is een logistieke onderneming. Het Verhuizteam is in zakelijke verhuizing op maat gespecialiseerd. Onze professionele medewerkers verhuizen uw kostbare bedrijfsinboedel zorgvuldig en efficiënt van het ene naar het andere pand. Het Verhuizteam zorgt dat uw bedrijf snel operationeel is op de nieuwe locatie.

Verhuisservice Den Haag
Maak direct een afspraak

Complete verhuisservice is professioneel en persoonlijk

Het Verhuizteam werkt alleen met ervaren en gediplomeerde verhuizers. Zij weten hoe ze uw eigendommen het beste kunnen in- en uitpakken, (de)monteren en vervoeren. Ondanks de jarenlange ervaring van Het Verhuizteam is er altijd risico op schade. Dit risico beperken we door onze professionele en veilige manier van verhuizen. Mocht er desondanks toch schade optreden, geef het door aan onze verhuizers. Zij stellen de schade schriftelijk vast. Het Verhuizteam is tegen eventuele schade aan goederen of de woning verzekerd.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Wij komen langs om uw persoonlijke wensen te inventariseren en de mogelijkheden binnen het uitgebreide verhuisaanbod van Het Verhuizteam te bespreken. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek bieden wij u een passende offerte aan. Het Verhuizteam vermeldt altijd een transparante prijsopgave, zonder onvoorziene kosten. Dat is voor ons een belangrijk aspect van zorgeloos verhuizen.

Neem contact met ons op voor uw particuliere of zakelijke verhuizing. Het Verhuizteam is mobiel bereikbaar voor de verhuisservice op maat.

Direct contact? Wij bellen u terug!

Scroll naar boven